Shopify Ottawa

CompanyLinebox Studio Inc.
ClientAndrew Reeves
Designer
PrizeHonorable Mention
Project LinkView
Entry Description

It was critical to provide a range of spaces from group settings to individual work areas. The office, therefore, contains a variety of spaces providing workers what they need and want at different times for different tasks. Although they are each given a desk, the choice and control over where work is done is up to each employee. In addition to the workspaces—there are an array of semiprivate, upholstered nooks tucked into pockets of space along exterior windows where employees can retreat to; often described as “creativity wombs.” The design of this office responds to an emerging idea that moves beyond work/life balance to work/life integration where the work environment can be as comfortable as home; spaces where creative employees are happy to call their own.