The Delicacy Seen in Original

DesignerChin-Chun Wu
Prize2nd Place in Interior Design / Institutional
Entry Description

On the ground floor, where the public area located, the designer’s ideas are ubiquitous from the perspectives of that composed of the outdoor rock waterfall wall and greenery plants wall, the indoor bar area, which furnished with rocks and log tables extending outward, and the titanium-plated LED board, which the golden light has become the harmoniously delicate aesthetics in primitive form in which the unsophisticated beauty demonstrated the concentration on noble delicacy and details that are heart breaking. The design of hollow logs represents the power of original lives which secure the environment with privacy. The indoor paintings, in the meantime, act in cooperation with the outdoor stones, the logical and apparent skills that are both majestic and delicate.