Enjoy ‧ Meaningful Life

DesignerPi-Lan Hsu
Prize1st Place in Interior Design / Residential
Entry Description

This case made for the design of reception center in a large. On the design concept, there is a continuation of the building work itself, stressed on the British classical style to create a European life. The creative designer used bright colors as the base, with different textures and materials like mirrors, satin, stone and metal, etc. in space creation, in order to create a rich, varied texture and a meaningful field. Along the porch, you can see the public areas composed by the dining room, kitchen and living room, consisting of designed wallpaper with elegant texture, fine lines of the strip, the distinctive style oil paintings. Since it is the continuation of the building, there are designs with the classical elements, like crystal chandeliers, leather sofas and a variety of art collections. These made the social space, where main activities held, a very contextual, thick and solid rhyme effects.

About Designer

Zao Yang Interior Design