Silence Coast

DesignerChen-Chuan Tang
Prize3rd Place in Architecture Categories / Renovation
Entry Description

This case includes two individual villas, in classical British style, that cater visitors in a way as if living in a place of idyllic beauty by building up the gothic sleek windows, and courtyard full of native plants. After walking in the building, we can see the delicate brown wooden walls, and herringbones. The walls and ceiling, with complex geometric patterns, and grey couch curtains, creates the sedate and royal uniqueness. The dining room expands the space by means of high ceiling and large French windows, which make guests enjoy family time when tasting food. The ingenious and adjustable designs, in the guest rooms, meet different requirements from the customers. The different elements presenting excellently in different guest rooms, and making the quality better and vacation more interesting. The guests enjoy wonderful moment when staying at the place with great views, delicate decorations, and meticulous services.

About Designer

Tang Interior Design Company