Taipei Yang Residential

DesignerJoy Chou
Prize2nd Place in Interior Design / Residential
Project LinkView
Entry Description

Fill the art, greenery and lifestyle, merged into each other lining the air space of the nutrients, bred Exclusive and unique Meaningful house. The wall of the interlocking lines of hanging art, deep colors to usher in a political power. The color of the progressive plan to enter the field with the vision and selected inlet light wood leather with Gray Cloth and follow the large pane view to build main deputy of space order and Wen Yun-open Yuen Long Life temperature. In accordance with the serial configuration of the Area function in another optional clear glass the independence of the delimitation of the study space, whether the big family gatherings axis, or family vacation occasionally open space domains are in the farm can unite emotional dependencies.