Time of the Family

DesignerMing-Yi Wang
Prize3rd Place in Interior Design / Residential
Entry Description

This project, which is focused on environmental preservation, makes everyone feel the natural wind, daylight, water, dewdrop, and seasonal variations, the living place that is comfortable without showing off. The garden, which is automatic controlled, is luxuriant invigorating, labor saving, and relaxing. The wood-grain stones, and the slate-made mountain are extending from the outdoor to the indoor space. The wall surface, behind the couch, remains its rough quality and is implanted with the laminates. The uneven wall surface, in the meantime, reduces the sound reflections so that it creates a comfortable audio room. Such design, furthermore, has isolated the heat from outside and kept the comfortable temperature in the entire indoor space. To infuse the residence fresh air, the design of windows is of great importance as well.

About Designer

Fu Chu International Interior Design Co., LTD