Swanky White

CompanyNeu Konceptz Pte Ltd
ClientJack Chan
Designer
Prize2nd Place in Interior Design / Residential
Entry Description

The most interesting feature in the house is on the ceiling where we customised a light feature that is an abstraction of the owner’s name. The entire living room adopts a pristine white colour scheme that has been applied to both furniture and finishes. A white colour scheme can feel very cold, so we wanted to include softer finishes. These come in the form of cushioned wall panels that line the sides of the living area, as well as soft drapery. Much thought also went into the TV console and feature that has been repositioned against a backdrop of the city view from the 17th floor. We didn’t want to block the view, so we went with three slim stainless steel bands as a support for the TV. The attention to detail is carried through into the master bedroom. Impressive both in size and look, the bedroom comes with a walk-in wardrobe that can easily pass off as a fashion boutique space. Illuminated open shelves by the side were designed specifically for the owner’s collection of limited edition Nike shoes.