Circulation

CompanyLunarian Creative Studio
ClientFengweng Wu
DesignerFengweng Wu
PrizeHonorable Mention
Entry Description

The name of the city, Hsichih, where the project located, means "sea tides ended." Once the tide reaches this location it will retreat back without flooding high population density areas. In addition, this location is surrounded by mountains and rivers with abundant rainfall and fresh air. Lunarian Creative transformed the natural rhythm of this location into a modern and aesthetic design. The design of the reception hall recalls the image of sitting in the shade, watching the clear water, and enjoying the sunlight spilling through the leaves. The design concept of this case is to create an illusion of a large, peaceful space within what is really a small, confined area while also evoking an outdoor feeling and bringing the outdoor feeling indoors.