HOME

 
 


Project: "Consistency Concept – No.1 Tai Hang Road"
Designer(s): Company name : in Him's interior design Designer: Lam Chun Him Samuel, Hong Kong
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: This design connected kitchen, dining area, living area and bedroom without corridors to create a spacious space. The sequential areas is not only emphasize open space while breaking with the Chinese traditional layout design, but also change in response to different needs and provides a variety of privacy by sliding partition. The comparative advantage on using the sliding partition is to provide the bedroom privacy instead of using a wall or a standard hinge, would be less space occupied but with greatest function. Complemented by the light and soft material with black highlight, a simply modern living flat has be created to fit owner perfectly.

About the Designer/Company
No information has been provided