Project: "Sina Plaza"
Designer(s): Aedas, Hong Kong
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: This project is the new headquarters of Chinese internet giant Sina. The design concept is based on “Limitless” to reflect unlimited boundary on the internet. The design was modular-driven to maximise flexibility for future changes. The building frames two open courtyard gardens that the internal circulation route resembles the “infinity” symbol. The rectilinear architectural form was squeezed, kneaded, pinched to express entrances, balconies, special double height workspaces and skylights. This headquarters building features not only office spaces and facilities but also a series of staff amenities to ensure a healthy and efficient working environment.

About the Designer/Company
No information has been provided