HOME

 
 


Project: "Stroll The Sunshine"
Company:Keystone Interior Design
Designer(s): Keystone Design, Taiwan
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: Every floor of this building was designed with curved glass parapet which leads adequate sunlight. The design uses an open-field design tactic, by different gradation, set off the connection between function and space. The designer adjusted the function, linear and allocation of whole area. Most of the design in this house is open-space, to target the input of sunlight and views, at the same time enlarge the vision. The living room, dining room and kitchen are at the same axis in the space. The designer used sliding door to distinguish different area. The dweller needs lots of storage space because of the numerous books, but he hopes that it will not affect the harmonious atmosphere of home. To make combination on function and aesthetic, designer uses wood,steel and marble fuse with delicate method, and implants it into the space with hidden method, construct a simple, easy life.

About the Designer/Company
No information has been provided