HOME

 
 


Project: "Resident of Consonance"
Company:TONGYU Space Design CO., Ltd.
Designer(s): Yuan-Ting Chuang / Jui-Wen Cheng, Taiwan
Category: , Professional
User's Profile : User's Profile

Entry Description: Located next to the outskirt area of metropolitan in the hot Southern Taiwan, the villa, of contemporary modest style, is built by the application of smooth lines and precise scales. The tender colors, such as black, white and grey, have given rise to the fašade of the building, on which the silvery messerschmidia has brought out a pleasant view at the villa. On the basis of creating the contemporary relaxing atmosphere for residency, the designer has brought into existence a residence in harmoniously-connected yin and yang by means of the design style of humanity, and the aesthetics of delicacy and tenderness.

About the Designer/Company
TONGYU Space Design CO., Ltd.