HOME

 
 

http://https://vimeo.com/134268131

Project: "Paramount by the Office Space "
Company:Woods Bagot
Designer(s): Woods Bagot, Australia
Category: Interior Design, Professional
User's Profile : -

Entry Description: An innovative adaptive re-use design, Woods Bagot has transformed the upper ground level of Paramount House into a tailored shared workspace, celebrating traditional joinery and artisan skills while honouring the building’s heritage. Blending typologies, the space is connection enabling, melding a sense of domesticity and hospitality with a high level of professional service. Located on the fringe of Sydney’s CBD within the creative district of Surry Hills, the project provides 22 handcrafted timber office suites across the 300sqm floorplate. Spatial planning metrics of the modules was key to fulfilling the brief. Comprising a refined interiors scheme, American Cherry is paired with tan leather, stone and brass signalling the transition between old and new. Recognising the original fabric of the building, its reinterpretation has offered a simultaneously functional and aesthetically unique shared working experience, presenting a new paradigm for how we work, who we work with and the future of work.

About the Designer/Company
No information has been provided