HOME

 
 

http://www.sside.jp/

Project: "Uchi Soto no Uchi"
Company:sside
Designer(s): sside architects, Japan
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: This house was planned for a married couple in their 40s living in a quiet residential area in Chiba. Three boxes were randomly stacked, and the resulting margins were included in the indoor area. It is like being outside, while actually being inside. The concept behind it is living in the same kind of spaciousness you would find in a park. In addition, some of the outdoor space is used to make up part of the living room, further blurring the lines between "inside" and "outside". It breaks up different spaces while simultaneously intertwining them, bringing the various activities of a family together.

About the Designer/Company
No information has been provided