HOME

 
 


Project: "Teeq"
Company:design spirits co. , ltd.
Designer(s): Designer : Yuhkichi Kawai, Photographer : Zainudin Ashard, Lighting Designer: Kazuhiko Suzuki, Malaysia
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: This restaurant, Teeq, was planned in Kuala Lumpur Malaysia, at the 8th floor roof parking space of the existing shopping center named as lot 10 which greets the 20th anniversary. I felt fortunate as I was able to participate and design for the master plan which included a club, theater, restaurant and the place of the courtyard. I chose the location to match with the scenery even that would not be the great scenery for the view. By the result, I concentrated more at the ceiling design because that was the only part that not surrounded by the restaurant with the glass keeping scenery. Nevertheless, the ceiling design that I aimed was praised by lot of visitors where being without either disturbance, beautiful or too showy. However, the execution was repeated from trial due to various errors occurred as I wanted to make it an impressive entrance welcomes guests to an avant-garde decoration with undulating waves of wooden ribs encircling the ceiling. I think it has taken me around 2 months for the trial manufacture. After all, I hung the strip of the wood board with wire directly and attached the LED to the board and irradiated LED take the base right.

About the Designer/Company
No information has been provided