HOME

 
 

http://thecarpenter.com.sg

Project: "House@106"
Company:The Carpenter Workshop
Designer(s): Victor Ting, Chong Hui Min, Singapore
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: The existing single-storey house was completely torn down to make way for the construction of this double storey house with an attic. An internal courtyard with a water feature and a plant was created in the centre of the house, which adds a touch of green and natural light in the house. The family area on the second storey has a double-volume ceiling that creates a well ventilated area. The internal balconies facing the internal courtyard that are attached to the bedrooms serves as a private relaxation corners that is open to the skylight. A space that is designed with optimal natural light and air ventilation in mind.

About the Designer/Company
No information has been provided