HOME

 
 

http://http://mitchelovens.businesscatalyst.com/

Project: "Living Wall"
Designer(s): Mitchel Ovens, Julian Dolk, Tomas Ramstrand, Australia
Category: Architecture Categories, Student
User's Profile : User's Profile

Entry Description: The University of Sydney’s new attractive back side, where activating the street front is at the core of the project through elevating the pedestrian. This emphasis transforms the overall scale and monotonous feel to a vibrant interconnected ground plane and honest face to the university, linking it to the suburb of Chippendale. The sharing of resources through densification and integration of the in between neglected city spaces, sets the foundations for an environmentally and socially sustainable future with a high quality of life!

About the Designer/Company
No information has been provided