HOME

 
 


Project: "Circulation"
Company:Lunarian Creative Studio
Designer(s): Fengweng Wu, Taiwan
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: The name of the city, Hsichih, where the project located, means "sea tides ended." Once the tide reaches this location it will retreat back without flooding high population density areas. In addition, this location is surrounded by mountains and rivers with abundant rainfall and fresh air. Lunarian Creative transformed the natural rhythm of this location into a modern and aesthetic design. The design of the reception hall recalls the image of sitting in the shade, watching the clear water, and enjoying the sunlight spilling through the leaves. The design concept of this case is to create an illusion of a large, peaceful space within what is really a small, confined area while also evoking an outdoor feeling and bringing the outdoor feeling indoors.

About the Designer/Company
No information has been provided