HOME

 
 


Project: "Shin Yi District Lee Residence"
Company:HerZu Interior Design
Designer(s): HerZu Interior Design Team YANG, CHIH-PIN CHEN, CHI-WEN, Taiwan
Category: , Professional
User's Profile : -

Entry Description: This was originally a room with fragmented spaces without lighting and ventilation design. Although the basement level is spacious, yet it was not well planned and utilized and was used for storage. During renovation and design, we moved the stairs at the edge to the center and this allows the air to be introduced to the room from the two opening ends of the window. Fresh air is finally introduced to the basement level and the humidity is also adjusted. For lighting, after the large area of the stairs is elevated, the natural light projects on the two ends, giving the sense of free transmission. The presentation of stairs use the suspension design from the wall surface while stair handles adopt steel wire to replace traditional form that helps to reduce the mass of stairs in the space.

About the Designer/Company
No information has been provided