Submit your design to 2021 IDA DESIGN AWARDS

 

Share on Social Media

TIANDI Art Museum

CompanyENJOY DESIGN
Lead DesignersJie Guo
Project LocationChongqing, China
ClientChina Vanke Co., Ltd
CreditsPhoto By: Jian Feng
Prize(s)Gold in Interior Design / Exhibits, Pavilions and exhibitions
Entry Description

The space with overall height is designed as a container for art works, connecting different display platforms through staggered stairs, forming different height display space. In the design, the contrast between white walls and black stairs is used to weaken the form of internal space.
The brand display and project experience pavilion is a single layer space. The space height is kept down along the side of the lake, so as to avoid seeing the nearby residential tower and make the vision focused within the park range, in a low and wide way, to introduce the lake landscape into the space.