Submit your design to 2021 IDA DESIGN AWARDS

 

Share on Social Media

Loong Swim Club

CompanyX+Living
Lead DesignersXiang Li
Design TeamX+Living
Project LocationSuzhou, China
CreditsPhoto by: Shao Feng
Prize(s)Silver in Interior Design / Commercial
Entry Description

The entire parent-child swimming pool uses a gentle color sense, and does not distinguish color in gender intentionally. The black thin-line adds a bit of avant-garde fashion to the overall space. Meanwhile, it also achieves the spatial aesthetic in terms of composition. The different sizes of ratio, from two centimeters of arched laces to three meters of arched doors, constitute the aesthetic proportional logic of the space. In order to create an intrusive dreamy experience, design without accent lighting is used, which motivates people to explore every corner in the space.