Submit your design to 2021 IDA DESIGN AWARDS

 

Share on Social Media

LAN CHUANG SPACE

CompanyBeing Architects
Lead DesignersJiaming Dai
Design TeamYuan Guo , Xiang Yang , Jiaming Chen , Qiwei Zhong
Project LocationGuangzhou, China
Client LAN SPACE
CreditsPhoto by ZENG ZHE , WYA
Prize(s)Bronze in Architecture Categories / Renovation
Project LinkView
Entry Description

The renovated workshop will be a new type of multi-functional complex space. The biggest feature of the site is the southwest corner of the building, which is the only facade showing to the main street and the industrial ruins above it. By opening the facade and introducing the ruins scenery, inserting the landscape courtyard, introducing sunlight into the deep space, and inserting special function wooden boxes, the design creates the dialogue and integration among the architectural space, nature and industrial ruins scenery.