Blue Moon Films Office: A Line between Time

CompanyCun-Design
Lead DesignerCui Shu
ClientShu Cui
Project LinkView
Prize(s)Honorable Mention
Entry Description

The whole building was constructed at the end of 1990s.
We maintained its original structure during the renovation,
and formed a contrasting boundary between old and new
within the project. While highlighting relationship between
indoor space and outdoor courtyards, the designer takes full
use of the finely cut single sided connection to maximize the
use of space, in this way, original structure of this old
building has been fully retained. Since the company
functions as a studio, their directors need private spaces for
rumination. We make a few areas with sun blocks, in which
one’s action can be hidden from plain sight, helping creators
in coming up with new ideas.
We intended to make the studio as a place where people
are closely related with space, and ecological environment
should contain traditional history and modern life. Then the
space and people could have a harmonious relationship.