The White Artwork

Lead DesignerJiun-Hua Yang
Prize(s)Honorable Mention
Entry Description

The first floor is the public area constituted by the living room, dining room, and kitchen. The slender porch is decorated by brick-grill wall, and the cement finish floor and glass walls spill the inner space with moderate daylight. In the meantime, the oriental-style shoes cabinet creates the atmosphere demonstrating the roughness in delicacy, and the classic in contemporary. The big living room, behind the brick wall, demonstrates the delicate grey quality, as seen at the porch. The TV wall, made of exposed concrete, extends from the living room to the dining space, the design of great concern in the public area. The large long French windows, L-shaped leather couch, and wooden veneer table, fills the grey-black and rural public area with unique atmosphere in bright lights and shadows.

Bio

Yamspace Design