Natural Healing Workshop

DesignerPei-Ying Lee
Prize1st Place in Interior Design
Entry Description

On the ground floor in the building, mainly composed of the working and meeting areas, the long rectangular table magnifies the visual effect with the confined space. The large ceiling windows and iron works, separating the indoor the outdoor space, extend the indoor atmosphere all the way to the beautiful courtyard, and bring up to intimate relationship between people and natural environment by placing outdoor scenery inside the building in the meantime. In this project, the brilliant design ideas have brought the efficiency-seeking modern space to its original unsophisticated characteristics, which integrate the elements of nature, humanity and aesthetics, and put into practice a place affording contentment and security.

About Designer

National Taipei University of Technology