Pre-function areas, Marriott Charles de Gaulle

CompanyVirserius Studio
Lead Designer
ClientTherese Virserius
Prize(s)3rd Place in Other Interior Designs / Other Interior designs
Entry Description

Virserius Studio was secured to revitalize the pre-function
area, sales office, meeting rooms and ballrooms.
The project began in January 2016, with construction
completed the second week in September. Design,
development, purchasing and construction took 8.5 months.
Given the strict budget, Virserius Studio had to be very
resourceful, while the end result still had to retain its
aesthetic integrity. Among the hotel’s highlights is the
custom-made furniture and flooring, all designed by
Virserius Studio specifically for the Marriott Charles de
Gaulle. The ocean of lamps in the ceiling of the pre-function
area, comprising lighting spheres of varying sizes, bring an
element of surprise. The strong architectural elements from
wall to to ceiling were conceived to break the length of the
space. Notable in the meeting rooms are the neutral-
colored walls with writable spaces, contrasted by the black
with the orange chairs.