In-Between

DesignerAlfie Shao / Yung-Hsin Yang / Tzu-Hsi Shao
Prize1st Place in Interior Design / Commercial
Entry Description

Free plan as the main core development of the indoor space. Rectangular plans are covered with clear ceiling windows. An angle retreat space, located in the short side of entrance, as an intermediary area for indoor and outdoor, enhances the quality of space and to accept possible events. The linear bar counter, located in the center, as a counter, bookshelf, dining table or equipment, constructs a clear relationship between the axis and spatial order for the real and decorated columns on the opposite side. In a leisure field creating by bar counter and cafe tables and chairs, we attempt to display and sell tiles by the one-dimensional intuitive static presentation via an atmosphere full of cultural life, retired to the "cultural life" as the main body of the space structure, so that the whole field is more Inclusive and extensible.

About Designer

CHU-studio