Open and Close

DesignerAlfie Shao / Tzu-Hsi Shao
Prize2nd Place in Interior Design / Residential
Entry Description

Overall space uses the natural feel of wood materials, soft and visual atmosphere as main tone. Just entering the main door, by the mixture of Indus veneer wall, wood flooring and gray-black metal parts of the foyer to forty-five degrees turning roundabout creates a low profile and sincere invitation. Main public areas, forming by living, dining, landscape bath, and the kitchen constructed by crude wood, in a completely open form, shows a broad and comfortable home life scale. In the huge interior space, along the short side of road, long horizontal windows introduce light into the room. Grey tone of ceiling, bumps texture of cultured stone wall and wooden wall construct rich texture of living atmosphere. In simple words, the space as a whole, in the most simple way, complex and varied spaces properly integrate in one.

About Designer

CHU-studio