Share on Social Media

Scenery Sprawled

CompanyFontal Interior Design Co., Ltd.
Lead DesignersShu Yuan Chang
Project LocationTaipei City
Prize(s)Silver in Interior Design / Office and Service center
Entry Description

The original building was besieged by a 1.2 meters high wall for 50 years. With the belief of every business is part of the community, the high walls are teared down to create an open, harmonized front yard. The new fair-faced concrete wall and white Corian oval chairs have formed up an artistic scenery. The two exterior walls of the office have been transformed to Vertical Gardens, improving the comfortability of the urban environment reducing heat radiation and carbon emission. The office has now turned into an open garden connecting people while creating a friendly spot in the community.