HOME

 
 


Project: "Two Trees"
Company:Vaught Frye Larson Architects
Designer(s): Vaught Frye Larson Architcts, Frank Vaught, Taylor Meyer, United States
Category: Architecture Categories, Professional
User's Profile : -

Entry Description: The goal of this renovation was to take an apartment that sits atop a 14-stall horse barn and turn it into a guest residence; however, the more planning that took place, the more the clients fell in love with the project. They eventually began to think of the 1,600-square-foot apartment as a potential primary residence. The barn remained in its original footprint but is now anchored by a two story patio. The extended outdoor living space includes open riser staircases, covered dining areas, a living room and kitchen, fireplaces and a custom in-ground spa. The interior space rings true to the original plan with the exceptions of creating a master suite out of existing bedrooms, and an office addition. Each design decision was deliberate so as to not alter the equestrian character of this timeless building. It is still a staple in Fort Collins and currently houses 13 happy horses.

About the Designer/Company
No information has been provided